Campen

Tricamp skal ikke bare være en vanlig treningscamp. Vi vil holde høy fokus på den tekniske kvaliteten for hver enkel deltager, foklare og vise riktig utførelse og gå gjennom de tekniske utfordringene individuelt.

Tricamp vil være en et unikt tilbud som vil gi triathlon-utøveren nøkkelen til å optimalisere sin svømmeteknikk. Vi tar kun imot 15 utøvere for å holde full fokus på kvalitet og individuelle tilbakemeldinger fordelt på tre trenere. Enten du ønsker å lære deg crawl eller ta det neste store steget innen triathlon så har vi et opplegg for deg. Vi individualiserer og deler opp gruppen, slik at alle nivåer er velkommen! Basis-treningene i forkant av hver svømmetrening baseres på øvelser spesifikt laget for å mestre svømmeteknikken enda bedre. 

Vi har et tett samarbeid med Klubben.no som produserer våre nye supre Tricamp badehetter og T-sjorter til alle utøvere. Vi får også mulighet til å teste utstyr spesifikt rettet for å gjøre deg til en bedre svømmer.

Etter leiren får alle video materiell fra sin svømming med analyse og oppgaver/øvelser for videre utvikling på egenhånd.

 

 

 

INDIVIDUELL TEKNIKK-ANALYSE

Under hele treningscampen vil det foregå filming både over og under vann. Vi vil gå gjennom slow-motion film i høy kvalitet slik at man ser hver minste detalj av utførelsen. Her filmer vi med vanntett nettbrett. Vi får gjennom teknikk og video både i grupper og en til en med trener.

 

 
 

SKREDDERSYDD TRENINGSPROGRAM

Tren på egenhånd med det riktige verktøyet. I løpet av helgen vil du få verktøyet til å utvikle dine egne rutiner. Vi skreddersyr et treningsprogram som kan gjøres i ettertid av campen frem mot neste trening eller konkurranse.

Alle vil også få med instruksjonsfilm av de spesifikke land øvelsene vi gjør på basistreningen. Alle disse øvelsene er spesifikke øvelser for å bli en bedre svømmer. 

 
 
 

Foredrag om leiren, svømming og teknikk

Vi møtes alle sammen i Nadderudhallen på fredagen for en presentasjon av leiren og hva som vil skje, svømming for triathlon (hva er viktig å tenke på her mot basseng) og en igjennom gang av det tekniske fokuset vi vil ha under leiren samt litt ord og uttrykk. 

 
 

OPPHOLD

Vi befinner oss primært på Domus Athletica i Oslo der vi har leid hele hallen. På fredagen har vi fått leie Nadderud svømmehall som ligger på Bekkkestua i Bærum.  Vi kjører både basis og svømmetrening der på begge steder. 

 

Dette skal med andre ord være en leir for de som forventer høy kvalitet både på svømmeundervisning og personlig oppfølgning.

Vi tilbyr også leirer der du bor! Enten med din Triathlon klubb, eller om du er en gjeng som ønsker ekstra fokus på svømming en helg.

 
DSC02342.JPG

Nadderudhallen & Domus Athletica

bærum & Oslo

PROGRAMMET

Med 4 økter i vann med filming og direkte tilbakemeldinger visuelt på Ipad og 4 basis økter på land gir grunnlaget for en effektiv crawl-teknikk 

 

Fredag

  • 19.00 oppmøte i resepsjonen til Nadderud svømmehall med introduksjon av leiren
  • 19.30-20.00 Basis trening
  • 20.00-21:30 Svømmetrening

 

Lørdag

  • 07:10 - 07:30 Basis trening
  • 07:30 - 09:00 Svømmetrening
  • 15:15 - 16:00 Basis trening
  • 16:00 - 17:50 Svømmetrening 

Søndag

  • 07.55 -10:00 Svømmetrening
  • 10:00 - 11.00 Basistrening
  • Takk for leiren!