Trenerne

Med tilsammen flere internasjonale medaljer, over 125 NM medaljer og over 40 års erfaring som svømmere og trenere, kan hver minste detalj av teknikk som trengs for å yte maksimalt i svømming. Disse tre har nå gått sammen for å lage et fullspekket konsept med fokus på Triatlon utøvere.

 

Øystein Hetland

 

Øystein har hatt svømmestipend på college i USA og satset fult på nasjonalt toppnivå i svømming. Gjennom sin svømmekarrière har han kapret 25 NM gull og er tidligere innehaver av 4 Norske rekorder. Han har en bachelor-grad i Sosiologi fra University of Tennessee og har vært trener for Bærumssvømmerne i over 4 år. 

Gard Kvale

 

DSC_2511.JPG

Gard er Norges mestvinnende svømmer med over 100 individuelle senior NM gull. Han er eneste utøver med 13 Norske seniorrekorder på en og samme tid. Han har trent og bodd i både USA og Australia. Deltok i OL i Beijing 2008 og har deltatt i 6 VM. Han har en Bachelorgrad i idrett og er nå Sportsjef på Norges Toppidrettsgymnas.

Tollef Vollan

 

lys tollef.jpg

Tollef Vollan har vært svømmetrener for Bærumsvømmerne som ble kåret til Norges beste svømmeklubb i 2015. Han har drevet med svømming i ti år før han ble svømmetrener. Gjennom å trene både svømmeutøvere og tritahlonutøvere har han en en lang fartstid innenfor svømming. Han har tatt bachelorgrad i økonomi og administrasjon i Shanghai, Kina.